Financial & Legally Manager

Suntem în căutarea unui Financial & Legally  Manager dedicat care să gestioneze eficient și fără erori  activitatea  fiscală & juridică a companiei noastre care anul acesta organizează  peste 50 de evenimente de absolvire în Timișoara.

 

Despre noi:

Vrem ca în următorii 2 ani să ne consolidăm poziția ca fiind o companie care livrează cele mai reușite evenimente de absolvire din România, la cel mai corect preț și având în portofoliu cei mai buni furnizori de servicii de pe piață.

 

Suntem o companie care organizează evenimente de absolvire având peste 7000 de absolvenți/an  din Timișoara. 

Ne ocupăm de tot ce e necesar pentru ca absolvenții noștri să aibă o experiență cât mai plăcută: găsim locația potrivită, book-uim cei mai buni furnizori (foto, video, DJ, moderator, artificii, video booth, confetti etc), planificăm totul în cel mai mic detaliu și implementăm fără cusur fie că este vorba de o Festivitate sau un Banchet de Absolvire.

De asemenea, producem și livrăm kit-uri de absolvire (Graduation Box). 

Graduation Box înglobează toate elementele care definesc ținuta de absolvent: robă, tocă, eșarfă, certificat, ecuson, plachete și medalii. 

***Obiectivul nostru este  să livrăm peste 12000 de Graduation Box în Timișoara și alte orașe din România și să organizăm peste 70 de evenimente de absolvire în Timișoara.

 

În prezent,  livrăm servicii de absolvire pentru 5 universități, 31 de facultăți și 12 licee din Județul Timiș.

 

În calitate de Financial & Legally Manager, vei avea responsabilitatea de a atinge următoarele obiective cheie:

 1. Organizarea fără cusur  din punct de vedere fiscal și financiar a proiectului aniversez.ro.
 2. Respectarea termenelor pentru semnarea contractelor și plata facturilor.
 3. Eficientizarea costurilor

 

În plus față de aceste obiective, vei avea un set de responsabilități pe care să le îndeplinești: 

  1. Întocmirea situațiilor financiare: urmărește Cashflow-ul, păstrează evidențele contabile și pune la dispoziție situațiile cerute de management.
  2. Asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele companiei.
  3. Reprezentarea societății în relația cu instituțiile statului: ANAF, Registrul Comerțului etc.
 • Pregătirea și semnarea contractelor cu clienții și furnizorii
 • Menținerea relației comerciale cu clienții si furnizorii.
 • Pǎstrarea comunicǎrii  cu contabilul societății.
  1.  Întocmirea lunară a dosarului cu acte contabile: registru de casă, monetare, chitanțiere, facturi fiscale etc
  2. Înregistrarea, îndosarierea, copierea, scanarea, arhivarea și transmiterea documentelor societății către contabilitate.
 • Gestionarea magazinului online
 • Intocmirea  rapoartelor  de plată specifice pentru fiecare client.

 

Acum, sǎ revenim la noi:

În companie avem 4 valori importante după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:

nu suntem dispuși să facem compromisuri în ceea ce priveşte  experiența clienților chiar dacă suntem nevoiți să cheltuim de 2 ori mai mult pe customer care

nu suntem dispuși să facem compromisuri în ceea ce priveşte livrarea la termen chiar dacă suntem nevoiți să lucrăm peste program 

nu suntem dispuși să facem compromisuri în calitatea produselor și serviciilor chiar dacă suntem nevoiți să concediem furnizori/colaboratori “good enough” (suficient de buni)

nu suntem dispuși să facem compromisuri la viteza de implementare chiar dacă suntem nevoiți să revizuim acțiunile din când în când

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 200 de euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi în cont 200 de euro.

 

Însă, dacă tu consideri că ești omul potrivit, completează formularul de aplicare. În maximum 48 de ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu (scurt) în care să ne cunoaștem. Dacă și acolo ne placem, atunci vom avea o întâlnire mai lungă să vedem dacă suntem cu adevărat potriviți. Iar dacă toate lucrurile sunt bune, și noi putem să susținem nevoile tale (financiare şi profesionale)  vom intra în perioada de probă de 3 luni.

Aplică pentru job

Financial & Legally Manager
Ai finalizat studiile superioare?
Ești o persoană foarte bine organizată?
Ești dispusă /dispus să lucrezi sub presiune?
Ești familiarizată/familiarizat cu platforme digitale precum: Google Drive, pachetul Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)?
De unde ai aflat de acest anunț de recrutare?

Maximum file size: 516MB