Manager Administrativ

Suntem în căutarea unui Manager Administrativ dedicat care să gestioneze eficient și fără erori  activitatea  fiscală & juridică a companiei noastre care anul acesta organizează  peste 150 de spectacole de teatru în România.

Despre noi:

Vrem ca în următorii 2 ani să ne consolidăm poziția ca fiind o companie care produce și organizează spectacole de teatru apreciate de publicul din  România.  

Suntem o companie care organizează spectacole de teatru în principalele orașe din România (București, Timișoara, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Constanța, Brașov, Tg Mureș, Sibiu, Arad, Oradea etc)

În prezent,  suntem producători & coproducători a 3 spectacole de teatru, am organizat peste 500 de reprezentații la nivel național și am vândut 250000 de bilete în ultimii 6 ani.

În calitate de Manager Administrativ, vei avea responsabilitatea de a atinge următoarele obiective cheie:

 1. Organizarea fără cusur  din punct de vedere fiscal și juridic a proiectului Spectacol TM
 2. Respectarea termenelor pentru livrarea documentelor fiscale către terți
 3. Eficientizarea costurilor

În plus față de aceste obiective, vei avea un set de responsabilități pe care să le îndeplinești: 

  1. Întocmirea situațiilor financiare: urmărești Cashflow-ul, păstrezi evidențele contabile și pui  la dispoziție situațiile cerute de management.
  2. Asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele companiei.
  3. Reprezentarea societății în relația cu instituțiile statului: ANAF, Registrul Comerțului, Direcția Fiscală etc.
  4. Pregătirea și semnarea contractelor cu clienții și furnizorii
  5. Menținerea relației comerciale cu clienții si furnizorii.
  6. Păstrarea comunicǎrii  cu contabilul societății.
  7.  Întocmirea lunară a dosarului cu acte contabile: registru de casă, monetare, chitanțiere, facturi fiscale etc
  8. Înregistrarea, îndosarierea, copierea, scanarea, arhivarea și transmiterea documentelor societății către contabilitate.
  9. Păstrarea  corespondenței  (e-mail, curier etc), triezi cu atenție și distribui în companie, la destinatarii de drept.
  10. Intocmirea referatelor de specialitate specifice activităţii de administrare.
 •  
 •  

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 200 de euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi în cont 200 de euro.

Însă, dacă tu consideri că ești omul potrivit, completează formularul de aplicare. În maximum 48 de ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu (scurt) în care să ne cunoaștem. Dacă și acolo rezonǎm, atunci vom avea o întâlnire să vedem dacă suntem cu adevărat potriviți. Iar dacă toate lucrurile sunt bune, și noi putem să onorǎm aşteptǎrile tale (financiare şi profesionale)  vei intra în perioada de probă de 3 luni.

Aplică pentru job

Manager Administrativ
Ultima şcoalǎ absolvitǎ:
Ești o persoană foarte bine organizată?
Ești dispusă /dispus să lucrezi sub presiune?
Ești familiarizată/familiarizat cu platforme digitale precum: Google Drive, pachetul Microsoft Office (Excel, Word, Outlook)?
De unde ai aflat de acest anunț de recrutare?

Maximum file size: 516MB